Direktlänk till inlägg 4 augusti 2009

Snooz

Av Sofia - 4 augusti 2009 20:34

Dagen lilla inlägg är en hyllning till snooz-knappen. Finns det egentligen något skönare (om vi bortser från att sova, äta och ligga) än att trycka på snooz när klockan ringer och få kura ihop sig i sängen liiiite till. Jag är världsmästare i snooz! Jag snoozar gääärna en timma på mornarna. Nackdelen med snooz är dock att det kan bli väldigt strrssigt när man väl kommit upp ur sängen och ska till skolan eller jobbet eller vad det nu är. Detta har jag löst genom att alltid ställa klockan på en timma innan jag egentligen ska gå upp... då kan jag lätt snooza en timma utan att riskera att morgonen blir alltför stressig. Kanske inte är konstigt att jag alltid är trött på mornarna... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 31 januari 2010 19:45

Jag har precis slängt ihop mina goda energibars. Dessa är super att äta under en föreläsning istället för en massa godis och eftersom jag är glutenintolerant så är de också glutenfria. Jag tänkte därför dela med mig av receptet! Jag har egentligen ba...

Av Sofia - 29 januari 2010 22:26

Jag tänkte dela med mig av detta lilla klipp. Utan tvekan det bästa avsnittet av Centralskolan! "Jag tror ändå att om man har en ugnsfast form!" ...

Av Sofia - 10 december 2009 22:16

Emma : spöar skiten ur Sofia i betapet. Du vann ju i yatzy senast Sofia hörrö hörrö! Det var mitt värsta nederlag någonsin. Det är ju inte direkt så att jag brukar vinna mot dig i betapet. Men detta var ju förnedring på hö...

Av Sofia - 22 oktober 2009 10:59

Jag kanske skulle byta tema på min blogg? Jag har nämligen börjat sticka. Kanske skulle bli en sådan som lägger upp en massa bilder på det jag har stickat? Tror inte det alltså... Men jag gillar att pyssla ihop små grejer med allt mer avancer...

Av Sofia - 7 oktober 2009 12:05

Ny design på bloggen. ÄLSKAR den nya bakgrunden!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se