Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Sofia och Pannkaksförbannelsen

Av Sofia - 18 augusti 2009 21:11

Jag kan utan att tveka säga att jag är bra på att laga mat. Jag kan slänga ihop vad som helst utav ingenting, nästan. Det finns dock en sak jag aldrig lyckas med... Pannkakor.


Lite då och då får jag för mig att jag ska laga pannkakor. Idag var en sådan dag. Så jag letar fram ett bra recept på glutenfria pannkakor och börjar slänga ihop ingredienserna. När jag sedan slänger på smeten på pannan undrar jag varför det blir så konstigt... det tar 10 minuter och två slängda pannkakor innan jag inser att jag har glömt hälften av mjölken. försöker då tillsätta diverse ingredienser för att det ska bli något av smeten. Men det var lönlöst. Jag slängde rubbet. Hela köket såg nu ut som om en tråring varit igång och försökt laga mat. 


Nästa gång får någon laga pannakakor ÅT mig istället!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Markus N

19 augusti 2009 01:01

jag är på att försöka göra pannkakor. min faster har gjort dem utan ägg och det funkade, så det borde gå. och utan gluten borde ju också gå. vi överlägsna allergipersoner borde ju kunna klura ihop nåt bra sätt att göra pannkakor på? ätbara dvs.

 
Knyttsak

Knyttsak

19 augusti 2009 10:23

haha, du får komma och hälsa på mig någon gång så ska jag laga pannkakor åt dig ^^

http://knyttsak.blogg.se

 
Ingen bild

M

5 mars 2010 15:22

Vill ju ha bevis på det här med att du är bra på att laga mat. Mkt intresserad!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 31 januari 2010 19:45

Jag har precis slängt ihop mina goda energibars. Dessa är super att äta under en föreläsning istället för en massa godis och eftersom jag är glutenintolerant så är de också glutenfria. Jag tänkte därför dela med mig av receptet! Jag har egentligen ba...

Av Sofia - 29 januari 2010 22:26

Jag tänkte dela med mig av detta lilla klipp. Utan tvekan det bästa avsnittet av Centralskolan! "Jag tror ändå att om man har en ugnsfast form!" ...

Av Sofia - 10 december 2009 22:16

Emma : spöar skiten ur Sofia i betapet. Du vann ju i yatzy senast Sofia hörrö hörrö! Det var mitt värsta nederlag någonsin. Det är ju inte direkt så att jag brukar vinna mot dig i betapet. Men detta var ju förnedring på hö...

Av Sofia - 22 oktober 2009 10:59

Jag kanske skulle byta tema på min blogg? Jag har nämligen börjat sticka. Kanske skulle bli en sådan som lägger upp en massa bilder på det jag har stickat? Tror inte det alltså... Men jag gillar att pyssla ihop små grejer med allt mer avancer...

Av Sofia - 7 oktober 2009 12:05

Ny design på bloggen. ÄLSKAR den nya bakgrunden!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se