Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Brevbärare

Av Sofia - 19 augusti 2009 20:01

Jag och Olapå jobbet talade lite kort om en sak häromdagen som jag tänkt en del på... nämligen brevbärare. Jag tror att brevbärare kan vara det absolut lyckligaste yrket. Det är sällan man ser en sur brevbärare. En brevbärare kan välja hur pass social den vill vara på jobbet. Den får vara utomhus och dela ut små skojiga och mindre skojiga brev. Om det regnar så klär sig brevbäraren i täta kläder och är fortfarande lika glad. Drömyrke: brevbärare.


Idag har jag fått Hassles album. So far so good!

 
ANNONS
 
Ingen bild

ems

20 augusti 2009 11:54

Jag kan fixa så du får träffa en alldeles äkta brevbärare om du vill... och liksom ha honom för dig själv i en timma eller två,få svar på alla dina frågor om världens lyckligaste arbete :)

 
Ingen bild

Jag

20 augusti 2009 12:17

Jag vet inte om jag vill krossa mina illusioner om brevbärare :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 31 januari 2010 19:45

Jag har precis slängt ihop mina goda energibars. Dessa är super att äta under en föreläsning istället för en massa godis och eftersom jag är glutenintolerant så är de också glutenfria. Jag tänkte därför dela med mig av receptet! Jag har egentligen ba...

Av Sofia - 29 januari 2010 22:26

Jag tänkte dela med mig av detta lilla klipp. Utan tvekan det bästa avsnittet av Centralskolan! "Jag tror ändå att om man har en ugnsfast form!" ...

Av Sofia - 10 december 2009 22:16

Emma : spöar skiten ur Sofia i betapet. Du vann ju i yatzy senast Sofia hörrö hörrö! Det var mitt värsta nederlag någonsin. Det är ju inte direkt så att jag brukar vinna mot dig i betapet. Men detta var ju förnedring på hö...

Av Sofia - 22 oktober 2009 10:59

Jag kanske skulle byta tema på min blogg? Jag har nämligen börjat sticka. Kanske skulle bli en sådan som lägger upp en massa bilder på det jag har stickat? Tror inte det alltså... Men jag gillar att pyssla ihop små grejer med allt mer avancer...

Av Sofia - 7 oktober 2009 12:05

Ny design på bloggen. ÄLSKAR den nya bakgrunden!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se