Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Om att inte göra någonting alls

Av Sofia - 20 augusti 2009 20:25

Idag har jag inte direkt gjort någonting. Lite disk och lite tvätt bara. Jag har lite ont i ryggen eftersom jag är lat på jobbet och inte tar  tiden att lyfta lådor och så på det sätt som man egentligen ska. Idag skulle jag därför vila lite och bara ta det lugnt så jag kan jobba ordentligt imorgon och på lördag. Jag har, nu när dagen närmar sig sitt slut, dragit en slutsats: Att vila och ta det lugnt är fruktansvärt tråkigt. Bara att vara ledig är svårt numera. Jag vet inte hur man gör när man är ledig och pank.

 
ANNONS
 
Ingen bild

ems

22 augusti 2009 19:10

lugn och fin, snart börjar skolan och då får vi tid att öva på det igen :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 31 januari 2010 19:45

Jag har precis slängt ihop mina goda energibars. Dessa är super att äta under en föreläsning istället för en massa godis och eftersom jag är glutenintolerant så är de också glutenfria. Jag tänkte därför dela med mig av receptet! Jag har egentligen ba...

Av Sofia - 29 januari 2010 22:26

Jag tänkte dela med mig av detta lilla klipp. Utan tvekan det bästa avsnittet av Centralskolan! "Jag tror ändå att om man har en ugnsfast form!" ...

Av Sofia - 10 december 2009 22:16

Emma : spöar skiten ur Sofia i betapet. Du vann ju i yatzy senast Sofia hörrö hörrö! Det var mitt värsta nederlag någonsin. Det är ju inte direkt så att jag brukar vinna mot dig i betapet. Men detta var ju förnedring på hö...

Av Sofia - 22 oktober 2009 10:59

Jag kanske skulle byta tema på min blogg? Jag har nämligen börjat sticka. Kanske skulle bli en sådan som lägger upp en massa bilder på det jag har stickat? Tror inte det alltså... Men jag gillar att pyssla ihop små grejer med allt mer avancer...

Av Sofia - 7 oktober 2009 12:05

Ny design på bloggen. ÄLSKAR den nya bakgrunden!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se