Direktlänk till inlägg 23 augusti 2009

Lite funderingar sådär liksom

Av Sofia - 23 augusti 2009 00:48

Jag bloggar klockan 00.48 Är jag nykter? Tyvärr måste jag svara nej på den frågan. Dock har jag det mesta av hjärnan i behåll. Jag tänkte gå och lägga mig strax men kom tänkte att jag skulle läsa HP först och se om det hänt nåt i staden. Det har varit marsvins-utställning i Laholm. Ysby någonstans var det nog om jag minns rätt. Det avr lite udda... Alltså, inte att det var i Ysby men att det var utställning av marsvin. Jag bifogar härmed en länk och tipsar lite extra om att kolla på de fem bilder som ligger ute. Speciellt den sista.


http://hallandsposten.se/nyheter/laholm/1.556306

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 31 januari 2010 19:45

Jag har precis slängt ihop mina goda energibars. Dessa är super att äta under en föreläsning istället för en massa godis och eftersom jag är glutenintolerant så är de också glutenfria. Jag tänkte därför dela med mig av receptet! Jag har egentligen ba...

Av Sofia - 29 januari 2010 22:26

Jag tänkte dela med mig av detta lilla klipp. Utan tvekan det bästa avsnittet av Centralskolan! "Jag tror ändå att om man har en ugnsfast form!" ...

Av Sofia - 10 december 2009 22:16

Emma : spöar skiten ur Sofia i betapet. Du vann ju i yatzy senast Sofia hörrö hörrö! Det var mitt värsta nederlag någonsin. Det är ju inte direkt så att jag brukar vinna mot dig i betapet. Men detta var ju förnedring på hö...

Av Sofia - 22 oktober 2009 10:59

Jag kanske skulle byta tema på min blogg? Jag har nämligen börjat sticka. Kanske skulle bli en sådan som lägger upp en massa bilder på det jag har stickat? Tror inte det alltså... Men jag gillar att pyssla ihop små grejer med allt mer avancer...

Av Sofia - 7 oktober 2009 12:05

Ny design på bloggen. ÄLSKAR den nya bakgrunden!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se