Direktlänk till inlägg 26 augusti 2009

Nollningstider

Av Sofia - 26 augusti 2009 16:29

Nu är nollningen i full gång i Halmstad. Kul liten grej egentligen om man är två eller nolla. Det är ju dock inte jag. Har tittat lite på dom när de vandrar runt och sjunger. Sen blev jag törstig. Då kom jag att tänka på en sak som irriterar mig ungefär en gång i månaden:

Vad sjutton hände med Loka passion? Alltså den med passionsfruktsmak? Det var ju den godaste lokan. Dämpade mitt sockerbegär i ett år genom att dricka den. Den var det godaste mineralvattnet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 31 januari 2010 19:45

Jag har precis slängt ihop mina goda energibars. Dessa är super att äta under en föreläsning istället för en massa godis och eftersom jag är glutenintolerant så är de också glutenfria. Jag tänkte därför dela med mig av receptet! Jag har egentligen ba...

Av Sofia - 29 januari 2010 22:26

Jag tänkte dela med mig av detta lilla klipp. Utan tvekan det bästa avsnittet av Centralskolan! "Jag tror ändå att om man har en ugnsfast form!" ...

Av Sofia - 10 december 2009 22:16

Emma : spöar skiten ur Sofia i betapet. Du vann ju i yatzy senast Sofia hörrö hörrö! Det var mitt värsta nederlag någonsin. Det är ju inte direkt så att jag brukar vinna mot dig i betapet. Men detta var ju förnedring på hö...

Av Sofia - 22 oktober 2009 10:59

Jag kanske skulle byta tema på min blogg? Jag har nämligen börjat sticka. Kanske skulle bli en sådan som lägger upp en massa bilder på det jag har stickat? Tror inte det alltså... Men jag gillar att pyssla ihop små grejer med allt mer avancer...

Av Sofia - 7 oktober 2009 12:05

Ny design på bloggen. ÄLSKAR den nya bakgrunden!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se