Direktlänk till inlägg 3 september 2009

Back to student life

Av Sofia - 3 september 2009 20:34

Jag är återigen student. And I'm loving it! So far.

Igår översatte vi runor. Jag är visst riktigt grym på det... who knew?

Annars är det mycket sjukdom kring mig för tillfället. Ingen har dock fått svininfluensa ännu och själv är jag frisk som en nötkärna.


Jag har hunnit fylla år sedan sist. Fick världens bästa superpresent(er) av mina söta små vänner. Hade antagligen lika kul när jag öppnade presenten som de hade när de införskaffade den. Enligt mina vänner verkar jag vara en grön, godisälskande, trött hypokondriker med tentaångest som inte gillar att bli blöt.

 
ANNONS
 
Knyttsak

Knyttsak

7 september 2009 14:32

Språkhistoria med Bertil? :P

http://knyttsak.blogg.se

 
Ingen bild

Fis

8 september 2009 11:21

Japp!

 
Ingen bild

Marcus

20 september 2009 20:53

Dåligt uppdaterat nu!!!!!

 
Knyttsak

Knyttsak

24 september 2009 22:02

jag har utmanat dig!
http://knyttsak.blogg.se/2009/september/utmaning.html

http://knyttsak.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 31 januari 2010 19:45

Jag har precis slängt ihop mina goda energibars. Dessa är super att äta under en föreläsning istället för en massa godis och eftersom jag är glutenintolerant så är de också glutenfria. Jag tänkte därför dela med mig av receptet! Jag har egentligen ba...

Av Sofia - 29 januari 2010 22:26

Jag tänkte dela med mig av detta lilla klipp. Utan tvekan det bästa avsnittet av Centralskolan! "Jag tror ändå att om man har en ugnsfast form!" ...

Av Sofia - 10 december 2009 22:16

Emma : spöar skiten ur Sofia i betapet. Du vann ju i yatzy senast Sofia hörrö hörrö! Det var mitt värsta nederlag någonsin. Det är ju inte direkt så att jag brukar vinna mot dig i betapet. Men detta var ju förnedring på hö...

Av Sofia - 22 oktober 2009 10:59

Jag kanske skulle byta tema på min blogg? Jag har nämligen börjat sticka. Kanske skulle bli en sådan som lägger upp en massa bilder på det jag har stickat? Tror inte det alltså... Men jag gillar att pyssla ihop små grejer med allt mer avancer...

Av Sofia - 7 oktober 2009 12:05

Ny design på bloggen. ÄLSKAR den nya bakgrunden!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se