Direktlänk till inlägg 27 september 2009

HÄMND!

Av Sofia - 27 september 2009 11:52

Jag hade en allmänt trevlig kväll igår hos E & F och E's mamma. Kom hem och glodde på tv till ettiden.


Då uppskattar jag inte att bli väckt av grannen som spelar musik på högsta volym klockan tjugo över fyra!!!


Jag ringde därför min mamma och beklagade mig för någon timma sedan. Jag älskar kommentaren hon slängde ur sig:


- Men om han var vaken vid tjugo över fyra så sover han nog nu. Har du någon riktigt dunkig musik?


Mina grannar har nu fått njuta av följande:Ridå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 31 januari 2010 19:45

Jag har precis slängt ihop mina goda energibars. Dessa är super att äta under en föreläsning istället för en massa godis och eftersom jag är glutenintolerant så är de också glutenfria. Jag tänkte därför dela med mig av receptet! Jag har egentligen ba...

Av Sofia - 29 januari 2010 22:26

Jag tänkte dela med mig av detta lilla klipp. Utan tvekan det bästa avsnittet av Centralskolan! "Jag tror ändå att om man har en ugnsfast form!" ...

Av Sofia - 10 december 2009 22:16

Emma : spöar skiten ur Sofia i betapet. Du vann ju i yatzy senast Sofia hörrö hörrö! Det var mitt värsta nederlag någonsin. Det är ju inte direkt så att jag brukar vinna mot dig i betapet. Men detta var ju förnedring på hö...

Av Sofia - 22 oktober 2009 10:59

Jag kanske skulle byta tema på min blogg? Jag har nämligen börjat sticka. Kanske skulle bli en sådan som lägger upp en massa bilder på det jag har stickat? Tror inte det alltså... Men jag gillar att pyssla ihop små grejer med allt mer avancer...

Av Sofia - 7 oktober 2009 12:05

Ny design på bloggen. ÄLSKAR den nya bakgrunden!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se