Senaste inläggen

Av Sofia - 3 mars 2009 15:19

Jag är tillochmed lite nostalgisk...

Detta är varför:

ANNONS
Av Sofia - 22 februari 2009 22:22

Eller inte.

Jag har inte många nära vänner. Jag har ganska svårt att lita på människor. Jag vill att mina vänner är helt ärliga mot mig för ärlighet är alltid enklast att hantera i längden. Jag har en nära vän som jag inte vet var jag har. Detta skrämmer mig. Jag känner mig inte längre säker på mig själv i denna väns sällskap, jag som tidigare hade just denna vän för att jag inte behövde skämmas för mig själv. 


Idag frågade jag därför denna vän om den ville att jag slutade höra av mig. Jag tycker nämligen inte om när vänskap rinner ut i sanden. Då vill jag hellre få total och rå ärlighet som är jobbig när jag hör den men som går över mycket fortare än en lögn. Jag ville ge min vän en chans att vara ärlig utifall det var svårt.


Tyvärr så misstolkades mina avsikter och vännen såg den snarare som beskyllningar. Mwn jag märker ju att något är fel. Jag skiter i hur många gånger jag har ställt liknande frågor till min vän. Jag vill bara veta vad som är fel. För sanningen är ALLTID lättast att ta. 


Jag har själv länge undrat varför jag och denna vän umgås. Jag får inte ut lika mycket som vännen i detta förhållande. Jag ger men får väldigt lite tillbaka. Men jag har insett att jag uppskattar det lilla jag får. Jag får bara se till att vara nöjd med det och inte ge för mycket av mig själv.

ANNONS
Av Sofia - 17 februari 2009 15:36

Igår blev jag lite småsur när jag upptäckte att jag hade fått ett ganska ordentligt munsår på min underläpp. Jag upptäckte det såpass sent att det hann bli riktigt stort innan jag kunde smeta på lite munsårssalva.


För några år sedan när jag började få mina årliga munsår så fick det namnet Afrika. För att göra en lång historia kort så minskade mina hångelmöjligheter när jag hade "ett munsår stort som Afrika i ansiktet". Detta ledde till många skratt som tillslut gav munsåret just namnet Afrika. 


NU, däremot. Så vaknade jag imorse med ytterligare ett munsår ca två cm från det första. Läppen var så stor och svullen att jag såg ut som jag hade gjort en misslyckad läppförstoring. En liknelse kan vara att jag ser ut som Bubba i Forrest Gump.  Så Afrika har nu fått sällskap av halva Oceanien.

Av Sofia - 16 februari 2009 18:41

JAg blev idag påmind om att det var vår.


Det var alltså dags att designa om bloggen.


Nu ser den ut såhär... grönt är skönt, liksom våren!

Av Sofia - 31 januari 2009 12:34

Min syster var för ganska länge sedan (typ ett år sedan) på en pizzeria i södra östergötland och åt en bakispizza med en vän. När hon och vännen satt och åt kommer det in några hungriga turister på pizzerian som börjar, på engelska, fråga pizzakillarna vad det är på de olika pizzorna.

Efter ett tag vänder sig den ena killen mot den andra och frågar:

- Vad fan heter svamp?

Varpå den andra killen svarar:

-Jag tror det heter swamp!


Detta är inte så roligt i skrift som det blir när historien återberättas muntligen. Med tillhörande brytningar och frågande röster blir det hysteriskt. Om man dessutom vet vad swamp betyder på engelska så blir det ändå roligare. Vad tänkte egentligen turisterna när killen på pizzerian säger att det är träsk på pizzan!!??

Av Sofia - 29 januari 2009 22:04

Jag har inte så mycket att skriva om alls nuförtiden. Jag lever mitt liv i ett väldigt lugnt tempo och det händer inte mycket att skriva om.


Men en vacker dag, vänner. Då kommer den stund då det har hänt nåt värdigt en plats i bloggen.

Av Sofia - 8 januari 2009 22:18

På Youtube närmare bestämt. Lyssnade på gamla låtar som jag minns från olika episoder i mitt liv. Jag sprang av en slump på denna. Jag vaknade ofta av att klockradion spelade denna låt då jag höll på att vakna tidiga mornar. Varje gång jag vaknade av den hade jag den på hjärnan resten av dagen. Den får mig att må bra. Den får mig att vilja byta namn.


Jag vet att det ska finnas en video till denna men den fanns inte att hitta så det får bli bara låten. I denna låt uttrycks dock kärleken på det svenska språket.

Av Sofia - 6 januari 2009 17:02

Det var änge sen jag skrev nu och jag tackar mina få regelbundna besökare för deras ihärdighet. Jag har inte haft så mycket att skriva om på sistone. Egentligen har jag väl inte det nu heller.


Jag tror jag har fått en slags livskris. Jag vill göra mer med mitt liv än bara avsluta min utbildning och börja arbeta. Jag vill skaffa mig livserfarenhet. Inte bara arbeta och tjäna pengar så jag kan leva ett någorlunda vettigt liv. Jag vill uppleva ett och annat också. Men det får komma när det kommer... Ingen som har lust att skänka några tusen till mig, så jag kan dra iväg på en riktigt lång resa? Jag trodde inte det... Då får jag väl hoppas på en lottovinst. 


Livet... vi ses senare!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Times and Seasons med Blogkeen
Följ Times and Seasons med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se